Abbotsford-seinäpeili: kultainen yksityiskohta sisustukseesi (Abbotsford wall mirror: a golden detail for your decoration)

139,00 

Osta
Categories: ,

Description

Seinäpeili Abbotsford on upea lisä kotisi sisustukseen. Sen metallinen kehys on kullattu, mikä antaa sille hienostuneen ja modernin ilmeen. Peili on pyöreä ja sen halkaisija on 60 cm, eli se mahtuu hyvin erikokoisiin ja -tyylisiin huoneisiin. Voit ripustaa peilin esimerkiksi eteiseen, olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen ja nauttia sen luomasta valoisuudesta ja avaruudesta.

Peili on ForrestDecor-merkkinen, joka on erikoistunut skandinaaviseen designiin ja laatuun. ForrestDecor takaa peilin kestävyyden ja toimivuuden 12 kuukauden ajan. Peili on suunniteltu vain sisätiloihin ja sen asentaminen on helppoa mukana toimitettavien kiinnitystarvikkeiden avulla.

Älä odota enää, vaan tilaa seinäpeili Abbotsford jo tänään ja tuo kotiisi uutta ilmettä ja tyyliä. Tämä peili on varsinainen katseenvangitsija, joka sopii niin klassiseen kuin moderniinkin sisustukseen. Seinäpeili Abbotsford on edullinen tapa päivittää kotisi ilme helposti ja nopeasti.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Abbotsford-seinäpeili: kultainen yksityiskohta sisustukseesi (Abbotsford wall mirror: a golden detail for your decoration)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *