Acton-astiasarja 33 osaa: piristä kattauksesi pinkillä

310,00 

Osta

Description

Acton-astiasarja on 33-osainen keraaminen astiasarja, joka tuo väriä ja iloa ruokapöytääsi. Tämä astiasarja on suunniteltu ForrestDecor-yhtiössä, joka on erikoistunut luontoystävällisiin ja laadukkaisiin astioihin. Astiasarja on valmistettu kierrätetyistä ja luomumateriaaleista, joten se on hyvä valinta sekä sinulle että ympäristölle.

Astiasarjaan kuuluu yhdeksän erikokoista lautasta, joilla voit tarjota niin pääruokia kuin naposteltavia. Lautaset ovat tilavat ja niissä on kaunis pinkki väri, joka sopii moneen tyyliin. Astiasarjaan kuuluu myös kahdeksan lusikkaa, jotka ovat mukavia käyttää ja sopivat niin makeisiin kuin suolaisiin ruokiin. Lisäksi astiasarjaan kuuluu 16 kulhoa, joita voit käyttää monipuolisesti erilaisten ruokien ja juomien kanssa. Kulhot ovat syviä ja niissä on hauska kuvio, joka tekee niistä persoonallisia. Astiasarjaan sisältyy myös tarvikkeita, kuten kannuja, tarjottimia ja kuppeja, joilla voit viimeistellä ruokailun.

Astiasarja Acton on helppo pitää puhtaana, sillä se kestää konepesun ja mikroaaltouunin. Astiasarja on myös kestävä ja se ei naarmuunnu tai halkeile helposti. Astiasarja Acton on siis täydellinen valinta sinulle, joka haluat nauttia ruokailusta kauniilla ja käytännöllisillä astioilla. Tilaa nyt oma Acton-astiasarjasi ja tee arjesta juhlaa!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Acton-astiasarja 33 osaa: piristä kattauksesi pinkillä”

Your email address will not be published. Required fields are marked *