Adriano Premium Lux – Laadukas jenkkisänky vuodevaatelaatikolla ja kankaalla 160-180 cm

1350,00 

Osta
Category:

Description

Koe ylellinen ja tyylikäs Jenkkisänky Paketti Adriano Premium Lux -vuodevaatelaatikolla, joka on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja käsityönä EU:ssa. Tämä jenkkisänky on täydellinen valinta sinulle, joka arvostat mukavuutta ja laatua.

Sänky koostuu patjasta, sijauspatjasta, sängynpäästä ja vuodevaatelaatikosta. Patja on pehmeä ja joustava, ja se mukautuu kehosi muotoihin tarjoten optimaalisen tuen. Sijauspatja lisää nukkumismukavuutta ja pidentää patjan käyttöikää. Sängynpää on verhoiltu samalla kankaalla kuin sänky, ja se luo sängylle tyylikkään ja viimeistellyn ilmeen. Vuodevaatelaatikko on tilava ja kätevä säilytysratkaisu vuodevaatteille ja muille tekstiileille.

Jenkkisänky Paketti Adriano Premium Lux -vuodevaatelaatikolla on saatavilla kaksi kokovaihtoehtoa: 160×200 cm ja 180×200 cm. Voit valita haluamasi koon tilauksen yhteydessä. Sänky toimitetaan valmiiksi koottuna, joten sinun ei tarvitse kuin asentaa se haluamaasi paikkaan ja nauttia ihanista yöunista.

Älä odota enää, vaan tilaa nyt Jenkkisänky Paketti Adriano Premium Lux -vuodevaatelaatikolla ja hyödynnä 24 kuukauden runkotakuu. Tämä on sänky, joka ei petä sinua.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Adriano Premium Lux – Laadukas jenkkisänky vuodevaatelaatikolla ja kankaalla 160-180 cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *