Aileen keinonahkainen sängynpääty – tyylikäs ja mukava lisä makuuhuoneeseen

51,00 

Osta

Description

Aileen-sängynpääty on keinonahkainen sängynpääty, joka antaa makuuhuoneellesi tyylikkään ja viimeistellyn ilmeen. Keinonahka on laadukasta ja helppohoitoista materiaalia, joka kestää aikaa ja käyttöä. Beige väri on neutraali ja sopii yhteen erilaisten värien ja tyylisuuntien kanssa. Sängynpääty luo makuuhuoneeseesi lämpimän ja kutsuvan tunnelman.

Sängynpäädyssä on pehmustettu pinta, joka tarjoaa sinulle mukavan tuen selällesi, kun haluat rentoutua sängyssä. Voit lukea kirjaa, katsoa elokuvaa tai vain nauttia rauhallisesta hetkestä sängynpäädyn tuella. Pehmustettu pinta on myös kaunis yksityiskohta, joka lisää sängynpäädyn viehätysvoimaa.

Aileen-sängynpääty on saatavilla neljässä eri koossa, jotka sopivat erikokoisiin sänkyihin. Voit valita koon 120x58x5.5cm, 150x58x5.5cm, 180x58x5.5cm tai 200x58x5.5cm sängyllesi ja tilata sen kätevästi verkkokaupastamme. Sängynpääty kiinnitetään seinään mukana toimitettavilla kiinnikkeillä ja ruuveilla. Sängynpäädyt valmistaa ForrestDecor, joka on tunnettu laadukkaista ja tyylikkäistä tuotteistaan.

Älä odota enää, vaan tilaa Aileen-sängynpääty jo tänään ja tee makuuhuoneestasi unelmiesi paikka. Tämä sängynpääty on täydellinen valinta, jos haluat yhdistää luksuksen ja mukavuuden makuuhuoneessasi.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Aileen keinonahkainen sängynpääty – tyylikäs ja mukava lisä makuuhuoneeseen”

Your email address will not be published. Required fields are marked *