Aitoa nahkaa oleva divaanisohva Ferrara Mini – tyylikäs ja mukava valinta

1499,00 

Osta
Categories: ,

Description

Ferrara Mini nahka on divaanisohva, joka yhdistää modernin muotoilun ja laadukkaan nahan. Tämä divaanisohva on käsintehty EU:ssa ja sen kulutuspinnat ovat aitoa nahkaa, joka on sekä kestävä että helppohoitoinen. Nahka myös ikääntyy kauniisti ja antaa sohvalle persoonallisen ilmeen.

Ferrara Mini nahka -divaanisohvan runko on valmistettu massiivipuusta ja mdf-levystä, ja sen jousitus on teräksistä siksak-jousta. Nämä varmistavat sohvan pitkäikäisyyden ja istuinmukavuuden. Sohvan mitat ovat 298x189x78cm, ja se toimitetaan valmiiksi koottuna. Voit siis aloittaa rentoutumisen uudella sohvallasi heti kun se saapuu kotiisi.

Ferrara Mini nahka -divaanisohva on monikäyttöinen ja tyylikäs huonekalu, joka sopii niin olohuoneeseen, työhuoneeseen kuin makuuhuoneeseenkin. Sen moderni muotoilu luo tilaan kuin tilaan raikkaan ja ylellisen tunnelman. Valmistaja LuxCasa on tunnettu laadukkaista sohvistaan ja tarjoaa tälle sohvalle 24kk runkotakuun. Älä siis epäröi, vaan tilaa Ferrara Mini nahka -divaanisohva jo tänään ja nauti sen loistavasta laadusta ja mukavuudesta!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Aitoa nahkaa oleva divaanisohva Ferrara Mini – tyylikäs ja mukava valinta”

Your email address will not be published. Required fields are marked *