Alan sänky ja patja 160×200 – Tyylikäs ja mukava sänkypaketti keinonahkaa ja puuta

1100,00 

Osta
Category:

Description

Alan sänkypaketti on loistava valinta, kun haluat uudistaa makuuhuoneesi ilmettä ja nukkua paremmin. Tämä paketti kattaa kaiken tarvittavan: tyylikkään sängynpäädyn ja rungon keinonahkaa, sekä mukavan ja laadukkaan patjan NordNova-merkiltä. Sänky on musta-valkoinen, joten se on helppo yhdistää eri värisiin tekstiileihin ja huonekaluihin.

Sänky on valmistettu kestävistä materiaaleista, kuten massiivipuusta ja mdf-levystä. Sängyn rungossa on sälepohja, joka antaa hyvän tuen patjalle ja selällesi. Patja on 160×200 cm kokoinen ja se on pehmeä ja mukautuva. Patja sopii erityisesti niille, jotka nukkuvat kyljellään tai selällään. Sijauspatja ei kuulu pakettiin, mutta voit lisätä sen ostoskoriisi halutessasi.

Alan sänkypaketti on helppo koota mukana tulevien ohjeiden avulla. Sängyn mitat ovat 216x172x62 cm, joten se mahtuu hyvin useimpiin makuuhuoneisiin. Sängyllä on 12 kuukauden runkotakuu, joten voit luottaa sen pitkäikäisyyteen. Tilaa Alan sänkypaketti nyt ja tee makuuhuoneestasi viihtyisä ja moderni!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Alan sänky ja patja 160×200 – Tyylikäs ja mukava sänkypaketti keinonahkaa ja puuta”

Your email address will not be published. Required fields are marked *