Alegra Premium Lux – Jenkkisänky keinonahkaisella LED-Vallolalla ja vuodevaatelaatikolla 160-180

1350,00 

Osta
Category:

Description

Nauti ylellisestä mukavuudesta ja tyylikkäästä designista tässä modernissa jenkkisängyssä. Sänky on valmistettu laadukkaista materiaaleista, kuten keinonahasta ja massiivipuusta. Sänkyyn kuuluu patja, sijauspatja ja sängynpääty, jotka on suunniteltu sopimaan yhteen harmonisesti. Sänky on saatavilla kahdessa eri koossa: 160x200cm ja 180x200cm.

Sänky on varustettu käytännöllisellä vuodevaatelaatikolla, jossa voit säilyttää ylimääräisiä peittoja, tyynyjä tai muita tarvikkeita. Vuodevaatelaatikko on helppo avata ja sulkea sängyn päädyssä olevalla kahvalla. Sänky on myös valaistu LED-Vallolalla, joka luo tunnelmallisen valaistuksen makuuhuoneeseesi. Voit säätää valon väriä ja kirkkautta kaukosäätimellä.

Tämä jenkkisänky on valmistettu käsityönä EU:ssa LuxCasa-brändin toimesta. Sängyllä on 24 kuukauden runkotakuu, joten voit luottaa sen kestävyyteen ja laatuun. Tilaa nyt tämä upea jenkkisänky ja nuku kuin kuningatar tai kuningas!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Alegra Premium Lux – Jenkkisänky keinonahkaisella LED-Vallolalla ja vuodevaatelaatikolla 160-180”

Your email address will not be published. Required fields are marked *