Almonte Lux – keinonahkainen sänky 160-180 cm leveillä

949,00 

Osta
Category:

Description

Unelmoitko uudesta sängystä, joka on sekä mukava että kaunis? Almonte Lux on sänky, joka täyttää toiveesi. Tämä sänky on suunniteltu tuomaan sinulle parasta mahdollista unenlaatua ja makuuhuoneesi sisustukseen ripauksen luksusta.

Almonte Lux -sängyn pääty on pehmeä ja miellyttävä keinonahka, joka on helppo pyyhkiä puhtaaksi. Pääty on koristeltu tyylikkäillä napeilla, jotka antavat sängylle persoonallisen ilmeen. Sängyn runko on tukeva ja laadukas, sillä se on tehty massiivipuusta ja mdf-levystä. Runko on maalattu mustaksi, joka sopii hyvin yhteen valkoisen päädyn kanssa.

Sänkyyn kuuluu myös sälepohja, joka tukee patjaa ja selkärankaasi optimaalisesti. Sälepohja on säädettävissä, joten voit mukauttaa sen omaan mieltymykseesi. Sänky on saatavilla kahdessa eri koossa: 160x200cm tai 180x200cm. Voit valita itsellesi sopivan koon verkkokaupastamme. Huomaa, että patja ei kuulu hintaan, mutta voit ostaa sen erikseen meiltä.

Almonte Lux -sänky on valmistettu EU:ssa LuxCasa-brändin toimesta. LuxCasa on tunnettu korkealaatuisista ja käsintehdyistä sängyistään, jotka kestävät aikaa ja käyttöä. Sänky toimitetaan osina, mutta sen kokoaminen on helppoa mukana tulevan ohjeen avulla. Sänkyyn kuuluu myös 24kk runkotakuu, joten voit luottaa sen kestävyyteen.

Älä odota enää, vaan tilaa nyt Almonte Lux -sänky verkkokaupastamme ja tee makuuhuoneestasi unelmiesi paikka!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Almonte Lux – keinonahkainen sänky 160-180 cm leveillä”

Your email address will not be published. Required fields are marked *