Alonza Premium Lux – Jenkkisänky LED-Vallolalla ja vuodevaatelaatikolla 160-180 cm

1475,00 

Osta
Category:

Description

Alonza Premium Lux on jenkkisänky paketti, joka tarjoaa sinulle parasta mahdollista mukavuutta ja tyyliä. Tämä sänky on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, kuten massiivipuusta, kalustelevystä ja kankaasta, ja se on käsintehty EU:ssa. Voit valita sängyn koon mukaan tarpeisiisi: 160x200cm tai 180x200cm.

Sänkyyn kuuluu myös patja, sijauspatja ja sängynpääty, joka luo tunnelmallisen valaistuksen LED-valoilla. Sängynpääty on pehmustettu ja verhoiltu samalla kankaalla kuin sänky, ja se sopii täydellisesti makuuhuoneesi sisustukseen. Patja ja sijauspatja ovat molemmat ergonomisia ja tukevat kehoasi optimaalisesti.

Lisäksi sänkyssä on tilava vuodevaatelaatikko, johon mahtuu paljon tavaraa. Voit pitää siellä esimerkiksi ylimääräisiä vuodevaatteita, tyynyjä tai pehmoleluja. Vuodevaatelaatikko on varustettu kaasujousilla, jotka helpottavat sen avaamista ja sulkemista.

Sänky toimitetaan valmiiksi koottuna, joten sinun ei tarvitse huolehtia asennuksesta. Voit vain nauttia uudesta sängystäsi heti kun se saapuu kotiisi. Valmistaja LuxCasa antaa sängyn rungolle 24 kuukauden takuun, joten voit olla varma sen kestävyydestä.

Älä odota enää, vaan tilaa Alonza Premium Lux jenkkisänky paketti jo tänään ja tee makuuhuoneestasi ylellinen ja kutsuva paikka.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Alonza Premium Lux – Jenkkisänky LED-Vallolalla ja vuodevaatelaatikolla 160-180 cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *