Amora-sarja: Pöytäliina ja tuolinpäälliset kodin sisustukseen

108,00 

Osta
Categories: ,

Description

Pöytäliina- ja tuolinpäällis-sarja on loistava tapa piristää ruokailutilasi ilmettä ja tunnelmaa. Sarja koostuu yhdestä pöytäliinasta ja kuudesta tuolinpäällisestä, jotka on tehty laadukkaasta ja kestävästä kankaasta.

Pöytäliina on 150x200cm kokoinen ja se peittää ruokapöytäsi kauniisti. Tuolinpäälliset ovat 41x52cm ja 43x42cm kokoisia ja ne sopivat useimpiin tuoleihin. Ne myös suojaavat tuolien pintaa ja lisäävät istuinmukavuutta.

Sarjan väri on valittavissa monista eri vaihtoehdoista, joten voit valita sen, joka sopii parhaiten sinun sisustukseesi ja makusi. Värit ovat raikkaita ja helppoja yhdistää erilaisiin ruokailuvälineisiin ja kattauksiin. Sarja on peräisin ForrestDecor-nimiseltä yritykseltä, joka on erikoistunut korkealaatuisiin ja ympäristöystävällisiin tekstiilituotteisiin.

Tee tilaus nyt ja saat tämän upean pöytäliina- ja tuolinpäällis-sarjan, joka tekee ruokailuhetkistäsi entistä nautinnollisempia ja viihtyisämpiä. Tämä sarja on myös ihana lahjaidea läheisellesi, joka pitää tyylikkyydestä ja kodikkuudesta.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Amora-sarja: Pöytäliina ja tuolinpäälliset kodin sisustukseen”

Your email address will not be published. Required fields are marked *