Anastasia kangas divaanisohva – Harmaa sohva, joka sopii moneen sisustukseen

1500,00 

Osta
Categories: ,

Description

Anastasia kangasdivaanisohva on loistava lisä olohuoneeseesi, jos haluat luoda siellä viihtyisän ja tyylikkään ilmapiirin. Tämä divaanisohva on suunniteltu kestämään kulutusta ja tarjoamaan sinulle mukavan istuinpaikan. Sen runko on valmistettu vankasta massiivipuusta ja mdf-levystä, joka takaa sohvan tukevuuden ja pitkäikäisyyden. Sen istuin- ja selkätyynyt ovat täytetty pehmeällä vaahtomuovilla, joka muotoutuu kehosi mukaan ja antaa sinulle hyvän tuen. Sen verhoilu on laadukasta kangasta, joka on helppo pitää puhtaana ja joka näyttää hyvältä harmaana.

Anastasia kangasdivaanisohva on myös tilava ja monipuolinen. Sen mitat ovat 240x120x85cm, eli se mahtuu hyvin isompaankin olohuoneeseen ja tarjoaa tilaa useammallekin henkilölle. Voit itse päättää, kummalle puolelle haluat divaaniosan, joka tekee sohvasta käytännöllisen ja sopivan erilaisiin tiloihin. Sohva toimitetaan valmiiksi kasattuna, joten sinun ei tarvitse vaivautua kokoamiseen. Lisäksi saat 12 kuukauden takuun sohvan rungolle, joka turvaa sinua mahdollisilta valmistusvirheiltä.

Älä siis epäröi, vaan tilaa Anastasia kangasdivaanisohva verkkokaupastamme jo tänään ja tee olohuoneestasi viihtyisämpi ja tyylikkäämpi. Tämä divaanisohva on varma valinta, jos etsit laatua, mukavuutta ja tilavuutta.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Anastasia kangas divaanisohva – Harmaa sohva, joka sopii moneen sisustukseen”

Your email address will not be published. Required fields are marked *