Anders kangasvuodesohva – tyylikäs ja käytännöllinen valinta

1130,00 

Osta
Categories: ,

Description

Vuodesohva Anders on ihanteellinen ratkaisu, kun haluat yhdistää mukavan istumapaikan ja tilavan vuoteen. Se sopii niin olohuoneeseen, vierashuoneeseen kuin työhuoneeseenkin. Vuodesohva on verhoiltu laadukkaalla ja kestävällä kankaalla, joka on helppo pitää puhtaana. Vuodesohvan runko on valmistettu massiivipuusta ja kalustelevystä, jotka takaavat tukevuuden ja pitkäikäisyyden. Vuodesohvan istuin- ja selkätyynyissä on siksak-jousitus, joka mukautuu kehon muotoihin ja tarjoaa erinomaisen istuin- ja nukkumismukavuuden.

Vuodesohva Anders on myös erittäin helppokäyttöinen. Kun haluat muuttaa sen vuoteeksi, sinun tarvitsee vain vetää istuinosa eteenpäin ja kääntää selkänoja alas. Näin saat käden käänteessä tilavan ja mukavan vuoteen, jossa on hyvä nukkua tai rentoutua. Vuodesohvan alla on myös kätevä säilytystila, johon voit laittaa esimerkiksi tyynyjä, peittoja tai muita tavaroita.

Vuodesohva Anders on käsintehty EU:ssa ja se on saatavilla useissa eri väreissä, joten voit valita sen, joka sopii parhaiten sisustukseesi. Valmistaja LuxCasa on erikoistunut laadukkaisiin ja tyylikkäisiin huonekaluihin, jotka tuovat kotiisi luksusta ja viihtyisyyttä. Vuodesohva Anders on varma valinta, kun haluat nauttia sekä kauneudesta että käytännöllisyydestä!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Anders kangasvuodesohva – tyylikäs ja käytännöllinen valinta”

Your email address will not be published. Required fields are marked *