Andice Jenkkisänky Paketti: Tilava ja Tyylikäs Vuodevaatelaatikolla 160-180 Kangas

1590,00 

Osta
Category:

Description

Tämä LuxCasa-merkin jenkkisänky on unelmiesi sänky, joka yhdistää mukavuuden, laadun ja tyylin. Sänky on valmistettu EU:ssa korkealaatuisista materiaaleista, kuten massiivipuusta, kalustelevystä ja pehmeästä kankaasta. Sänky on käsintehty ja siinä on huolelliset yksityiskohdat, kuten tikkaukset ja vetokahvat.

Sänkyyn sisältyy kaikki tarvittava hyvään uneen: sälepohja, patja, sijauspatja ja sängynpääty. Patja on jämäkkä ja tukee selkääsi hyvin. Sijauspatja on pehmeä ja mukautuu kehosi muotoihin. Sängynpääty on korkea ja verhoiltu samalla kankaalla kuin sänky. Se antaa sängylle viimeistellyn ilmeen ja tarjoaa mukavan tuen selällesi, kun istut sängyssä.

Sänky on saatavilla kahdessa eri koossa: 160×200 cm ja 180×200 cm. Voit valita haluamasi koon tilauksen yhteydessä. Sängyn ulkomitat ovat 220×160 cm tai 220×180 cm riippuen valitsemastasi koosta. Sänky toimitetaan valmiiksi koottuna, joten sinun ei tarvitse käyttää aikaa tai vaivaa kokoamiseen.

Sängyn alla on myös tilava vuodevaatelaatikko, jossa voit säilyttää esimerkiksi tyynyjä, peittoja tai lakanoita. Vuodevaatelaatikko on verhoiltu samalla kankaalla kuin sänky ja se avautuu ja sulkeutuu helposti vetokahvan avulla. Vuodevaatelaatikko on käytännöllinen ja siisti ratkaisu makuuhuoneen säilytykseen.

Tilaa tämä upea jenkkisänky nyt ja nauti unelmiesi unista ja makuuhuoneen uudesta ilmeestä!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Andice Jenkkisänky Paketti: Tilava ja Tyylikäs Vuodevaatelaatikolla 160-180 Kangas”

Your email address will not be published. Required fields are marked *