Anita Premium Lux – Laadukas jenkkisänky vuodevaatelaatikolla ja kankaalla

1200,00 

Osta
Category:

Description

Unelmoitko ylellisestä ja tyylikkäästä jenkkisängystä, joka sopii makuuhuoneesi sisustukseen? Jos vastasit kyllä, niin LuxCasa-sarjan Anita Premium Lux -jenkkisänky on sinulle täydellinen valinta. Tämä sänky on valmistettu laadukkaista materiaaleista, kuten massiivipuusta ja kalustelevystä, ja se on saatavilla kahdessa eri koossa: 160x200cm tai 180x200cm. Sänkyyn kuuluu myös pehmeä ja mukava patja ja sijauspatja sekä kaunis sängynpääty, joka viimeistelee ilmeen.

Anita Premium Lux -jenkkisänky on paitsi kaunis, myös käytännöllinen. Sängyn alla on tilava vuodevaatelaatikko, jossa voit säilyttää ylimääräisiä tyynyjä, peittoja tai muita tekstiilejä. Näin säästät tilaa ja pidät makuuhuoneesi siistinä. Sänky toimitetaan valmiiksi koottuna, joten sinun ei tarvitse huolehtia monimutkaisesta kokoamisesta. Voit vain asettaa sängyn paikalleen ja nauttia sen mukavuudesta.

Anita Premium Lux -jenkkisänky on valmistettu EU:ssa käsityönä, ja se on erittäin kestävä ja laadukas. Sängyn rungolla on 24 kuukauden takuu, joten voit luottaa sen pitkäikäisyyteen. Tämä sänky on ihanteellinen niille, jotka arvostavat ylellisyyttä, mukavuutta ja tyyliä. Tilaa omasi nyt ja nuku kuin unelma!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Anita Premium Lux – Laadukas jenkkisänky vuodevaatelaatikolla ja kankaalla”

Your email address will not be published. Required fields are marked *