Annar Jenkkisänky Paketti LED-Valolla ja Vuodevaatelaatikolla – Valitse Kangas ja Koko

899,00 

Osta
Category:

Description

Kun haluat nukkua hyvin ja viihtyä makuuhuoneessasi, valitse Paketti Annar -sänky. Tämä jenkkisänky on suunniteltu sinulle, joka arvostat laatua, mukavuutta ja tyyliä. Sänky koostuu neljästä osasta: rungosta, patjasta, sijauspatjasta ja sängynpäästä. Kaikki osat on valmistettu huolella EU:ssa korkealaatuisista materiaaleista.

Runko on tukeva ja kestävä, ja se on verhoiltu kauniilla kankaalla. Rungon alla on tilava vuodevaatelaatikko, jossa voit säilyttää esimerkiksi vuodevaatteita tai pyyhkeitä. Patja on ergonominen ja jämäkkä, ja se antaa hyvän tuen selällesi ja niskallesi. Sijauspatja on pehmeä ja miellyttävä, ja se mukautuu kehosi lämpöön ja paineeseen. Sängynpääty on näyttävä ja koristeellinen, ja siinä on LED-valo, joka luo viihtyisää tunnelmaa makuuhuoneeseesi.

Voit valita sängyn koon oman tarpeesi mukaan: 160x200cm tai 180x200cm. Sänky toimitetaan valmiiksi kasattuna, joten sinun ei tarvitse huolehtia kokoamisesta. Voit vain asettaa sängyn haluamaasi paikkaan ja nauttia ihanista unista. Paketti Annar -sänky on täydellinen valinta sinulle, joka haluat yhdistää perinteisen ilmeen ja nykyaikaiset toiminnot. Tilaa nyt ja saat 12kk runkotakuun!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Annar Jenkkisänky Paketti LED-Valolla ja Vuodevaatelaatikolla – Valitse Kangas ja Koko”

Your email address will not be published. Required fields are marked *