Antarctic Lux – keinonahkainen sänky, joka sopii 160-180 cm leveisiin patjoihin

1100,00 

Osta
Category:

Description

Antarctic Lux -sänky on unelmiesi sänky, joka yhdistää korkealaatuisen materiaalin ja elegantin muotoilun. Sänky on verhoiltu pehmeällä ja kestävällä keinonahalla, joka on helppo puhdistaa. Sängyn runko on valmistettu massiivipuusta ja mdf-levystä, jotka takaavat sängyn vankkuuden ja kestävyyden. Sänkyyn kuuluu sälepohja, joka mukautuu patjan ja vartalosi mukaan ja tarjoaa parhaan mahdollisen nukkumismukavuuden. Patja ei kuulu hintaan, joten voit valita itsellesi mieluisimman vaihtoehdon.

Antarctic Lux -sänky on saatavilla kahdessa koossa: 160×200 cm ja 180×200 cm. Voit valita haluamasi koon tilausta tehdessäsi. Sängyn väri on moderni musta-valkoinen, joka luo kontrastia ja tyyliä makuuhuoneeseesi. Sängyn ulkomitat ovat 160×200: 206×262 cm ja 180×200: 226×262 cm. Sänky toimitetaan osissa, mutta sen kokoaminen on helppoa seuraamalla mukana tulevia ohjeita.

Antarctic Lux -sänky on LuxCasa-merkin käsityönä EU:ssa valmistama tuote, jolla on 24 kuukauden runkotakuu. Takuu koskee mahdollisia valmistusvirheitä. Tilaa nyt Antarctic Lux -sänkysi ja hemmottele itseäsi ylellisellä nukkumiskokemuksella!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Antarctic Lux – keinonahkainen sänky, joka sopii 160-180 cm leveisiin patjoihin”

Your email address will not be published. Required fields are marked *