Arienne-sohvapöytä: tyylikäs ja tilava valinta olohuoneeseen

149,00 

Osta
Categories: ,

Description

Tämä sohvapöytä on loistava valinta, kun haluat lisätä olohuoneeseesi ripauksen modernia eleganssia. Sohvapöytä Arienne on tehty korkealaatuisesta mdf-levystä ja metallista, jotka ovat kestäviä ja pitkäikäisiä materiaaleja. Pöydän pinta on tasainen ja helppo pitää puhtaana. Pöydän väri on hillitty, joten se yhdistyy kauniisti erilaisiin värimaailmoihin.

Sohvapöytä Arienne ei ole pelkästään kaunis, vaan myös tilaihme. Sen koko on 120x60cm, joten se tarjoaa reilusti tilaa kaikelle, mitä haluat pitää käden ulottuvilla. Voit asettaa pöydälle juotavaa, naposteltavaa, lehtiä, kynttilöitä tai mitä ikinä haluatkin. Pöydän alapuolella on lisäksi avoin hylly, jossa voit säilyttää esimerkiksi koriste-esineitä, kirjoja tai vaikka vilttejä.

Sohvapöytä Arienne saapuu sinulle osissa, mutta älä huoli, sillä sen kasaaminen on todella yksinkertaista. Paketissa on mukana kaikki tarvittava: ohjeet ja työkalut. Valmistaja ForrestDecor antaa pöydälle 12 kuukauden takuun, joten voit olla varma sen laadusta ja kestävyydestä.

Älä odota enää, vaan tilaa tämä upea sohvapöytä itsellesi ja tee olohuoneestasi viihtyisämpi ja tyylikkäämpi!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Arienne-sohvapöytä: tyylikäs ja tilava valinta olohuoneeseen”

Your email address will not be published. Required fields are marked *