Arizona mekanismisohvaryhmä 3+2+1

2400,00 

Osta
Categories: ,

Description

Mekanismisohvaryhmä Arizona on täydellinen valinta, kun haluat yhdistää tyylin ja mukavuuden. Tämä laadukas sohvaryhmä koostuu kolmesta erikokoisesta sohvasta, jotka on valmistettu käsityönä EU:ssa. Sohvien rungolla on 24kk takuu, joten voit luottaa niiden kestävyyteen.

 

Sohvat on päällystetty upealla aidolla nahalla, joka on helppo pitää puhtaana ja joka vain kaunistuu ajan myötä. Nahka antaa sohville klassisen ja tyylikkään ilmeen, joka sopii monenlaiseen sisustukseen. Voit valita nahkaverhoilun värin useista vaihtoehdoista ja luoda juuri sinun kotiisi sopivan kokonaisuuden.

 

Arizona-sohvissa on myös erityinen ominaisuus, joka tekee niistä erittäin mukavia istua. Sohvissa on mekanismit, jotka mahdollistavat selkänojan ja jalkatuen säätämisen napin painalluksella. Voit siis asettaa sohvan juuri sinulle miellyttävään asentoon ja rentoutua täysin rinnoin. Arizona-sohvissa viihtyy niin perhe kuin vieraatkin!

 

Arizona-sohvaryhmän mitat ovat seuraavat: kolmen istuttava sohva 218x94x100cm, kahden istuttava sohva 161x94x100cm ja yhden istuttava sohva 102x94x100cm. Sohvat toimitetaan valmiina, joten sinun ei tarvitse kuin sijoittaa ne haluamaasi paikkaan. Älä siis epäröi, vaan tilaa nyt tämä upea mekanismisohvaryhmä Arizona ja nauti sen tuomasta tunnelmasta!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Arizona mekanismisohvaryhmä 3+2+1”

Your email address will not be published. Required fields are marked *