Astrid-moottorisänky kangasverhoilulla 160-180 cm

2600,00 

Osta
Category:

Description

Astrid-moottorisänkypaketti on täydellinen valinta, kun haluat hemmotella itseäsi ja nukkua kuin pilvissä. Tämä sänky on suunniteltu sinulle, joka arvostat yksilöllistä mukavuutta ja tyyliä. Voit helposti muuttaa sängyn asentoa kaukosäätimellä ja löytää itsellesi sopivan nukkuma-asennon.

Sänky on saatavilla kahdessa koossa: 160x200cm tai 180x200cm. Molempiin kokoihin kuuluu patja, sijauspatja ja sängynpääty. Patja on valmistettu korkealaatuisesta vaahtomuovista, joka tukee kehoasi ja antaa sinulle pehmeän alustan. Sijauspatja on irrotettava ja pestävä, joten pidät sänkysi puhtaana ja raikkaana. Sängynpääty on verhoiltu samalla tyylikkäällä kankaalla kuin sängyn runko, joka on tehty kestävästä massiivipuusta ja kalustelevystä.

Astrid-moottorisänkypaketti on LuxCasa-merkin käsityötä EU:ssa. Sänkyyn kuuluu 24 kuukauden runkotakuu, joten voit luottaa sen laatuun ja kestävyyteen. Sänky toimitetaan valmiiksi koottuna, joten sinun ei tarvitse huolehtia asennuksesta. Voit vain nauttia uudesta sängystäsi ja rentoutua.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Astrid-moottorisänky kangasverhoilulla 160-180 cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *