Axis pentuaitaus: turvallinen ja tyylikäs valinta koiranpennulle

63,00 

Osta

Description

Haluatko antaa pentusi leikkiä ja levätä rauhassa, mutta et halua jättää sitä yksin? Pentuaitaus Axis on täydellinen vaihtoehto sinulle! Pentuaitaus Axis on suunniteltu erityisesti pentujen ja pienten koirien hyvinvointia silmällä pitäen. Se on tilava, mukava ja helppo käyttää.

Pentuaitaus Axis koostuu metallisista kehikoista ja ABS-muovisista levyistä, jotka kiinnittyvät toisiinsa napakasti. Voit koota aitauksen nopeasti ja helposti ilman työkaluja. Voit myös muuttaa aitauksen kokoa ja muotoa tarpeidesi mukaan. Pentuaitaus Axis on saatavana kolmessa eri koossa: 60 x 60 x 60 cm, 80 x 80 x 80 cm ja 100 x 100 x 100 cm.

Pentuaitaus Axis on valkoinen, joten se näyttää hyvältä missä tahansa huoneessa. Aitauksessa on kaksi ovea, joissa on lukittavat salvat. Voit avata ja sulkea ovet helposti, kun haluat päästää pentusi ulos tai sisään. Aitauksen pohjassa on liukumaton kumi, joka estää aitauksen liikkumisen ja suojaa lattiaa.

Pentuaitaus Axis on valmistettu ForrestDecor-yrityksessä, joka on erikoistunut koiratarvikkeiden valmistukseen. ForrestDecorin tuotteet ovat laadukkaita, turvallisia ja kestäviä. Pentuaitaus Axis on ihana koti pentullesi, jossa se voi leikkiä, nukkua ja kasvaa terveeksi ja onnelliseksi.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Axis pentuaitaus: turvallinen ja tyylikäs valinta koiranpennulle”

Your email address will not be published. Required fields are marked *