Bambusta valmistettu Orville-kuljetushäkki lemmikeille

42,00 

Osta

Description

Kuljetushäkki Orville on ihanteellinen ratkaisu, kun haluat matkustaa lemmikkisi kanssa. Tämä häkki on tehty bambusta, joka on kevyt, kestävä ja ekologinen valinta. Bambu on myös hyvä lemmikin terveydelle, sillä se ei aiheuta allergioita tai ärsytystä.

Häkin koko on 52x36cm, mikä sopii mainiosti pienille ja keskikokoisille eläimille, kuten koirille, kissoille tai jyrsijöille. Häkin ovi on varustettu lukolla ja metalliverkolla, jotka takaavat lemmikillesi turvallisuuden ja ilmavuuden. Häkin mukana tulee myös pehmeä tyyny, joka lisää lemmikin viihtyvyyttä matkan aikana.

Kuljetushäkki Orville on ForrestDecor-brändin tuote. ForrestDecor on tunnustettu nimi eläintarvikealalla, sillä he valmistavat tuotteensa luonnonmateriaaleista ja huolehtivat eläinten hyvinvoinnista. Kuljetushäkki Orville on yksi heidän parhaista tuotteistaan, sillä se on sekä toimiva että kaunis.

Osta nyt Kuljetushäkki Orville meiltä ja anna lemmikillesi paras mahdollinen kuljetusväline. Tämä häkki on helppo pitää puhtaana ja koota uudelleen, kun sitä ei tarvita. Se on myös loistava lahjaidea kaikille eläinystäville. Tilaa Kuljetushäkki Orville heti ja nauti matkustamisesta lemmikkisi kanssa!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bambusta valmistettu Orville-kuljetushäkki lemmikeille”

Your email address will not be published. Required fields are marked *