Barrie-valkoinen seinäkello: tyylikäs ja moderni sisustuselementti

114,00 

Osta
Categories: ,

Description

Seinäkello Barrie on moderni ja elegantti seinäkello, joka sopii erinomaisesti kotisi seinälle. Tämä seinäkello on tehty laadukkaasta ja kestävästä muovista, joka on vaivaton pitää puhtaana ja hyvässä kunnossa. Seinäkello Barrien väri on valoisa valkoinen, joka luo raikkaan ja harmonisen ilmeen huoneeseesi. Seinäkello Barrien koko on 37.5×78.5cm, joten se on suuri ja helppolukuinen kello, joka kiinnittää katseen.

 

Seinäkello Barrie on suunniteltu sisätiloihin, kuten olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai toimistoon. Se näyttää ajan tarkasti ja varmasti, ja sen käyntiääni on rauhallinen ja miellyttävä. Seinäkello Barrie on ForrestDecor-merkkinen seinäkello, joka on erikoistunut laadukkaisiin ja kauniisiin seinäkelloihin. Seinäkello Barriella on 12kk takuu, joten voit luottaa sen toimintaan ja pitkäikäisyyteen.

 

Osta nyt seinäkello Barrie verkkokaupastamme ja ilahduta itseäsi ja kotiasi sen upealla ulkonäöllä ja tunnelmalla. Seinäkello Barrie on myös hieno lahjaidea läheiselle tai ystävälle, joka pitää tyylikkyydestä ja laadusta. Älä epäröi, vaan tilaa seinäkello Barrie heti!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Barrie-valkoinen seinäkello: tyylikäs ja moderni sisustuselementti”

Your email address will not be published. Required fields are marked *