Bergamo kampauspöytä – tyylikäs ja käytännöllinen valinta makuuhuoneeseen

599,00 

Osta

Description

Kampauspöytä Bergamo on upea huonekalu, joka antaa makuuhuoneellesi tai vaatehuoneellesi ripauksen luksusta. Se on tehty korkealaatuisista materiaaleista: runko on yhdistelmä massiivipuuta ja mdf-levyä, ja pinta on sileää keinonahkaa. Pöydän muotoilu on moderni ja minimalistinen, ja se sopii monenlaiseen sisustukseen.

Pöydässä on kaksi tilavaa laatikkoa ja yksi avohylly, jotka tarjoavat runsaasti säilytystilaa kaikille meikkivälineillesi, koruillesi ja muille asusteillesi. Pöydän kruunaa iso peili, jossa on tyylikäs valkoinen kehys. Peili on säädettävissä, joten voit kääntää sen juuri oikeaan asentoon.

Kampauspöytä Bergamo on valmistettu käsityönä EU:ssa LuxCasa-merkin toimesta. Se saapuu kotiisi valmiiksi kasattuna, joten sinun ei tarvitse nähdä vaivaa sen kokoamisessa. Voit aloittaa sen käytön heti kun se on paikoillaan. Pöydällä on 12 kuukauden runkotakuu, joka kertoo sen laadusta ja kestävyydestä.

Kampauspöytä Bergamo on ihana huonekalu, joka hemmottelee sinua joka päivä. Se on saatavilla eri väreissä, joten voit valita sen, joka miellyttää sinua eniten. Tilaa nyt tämä kaunis kampauspöytä ja tee itsellesi ilo!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bergamo kampauspöytä – tyylikäs ja käytännöllinen valinta makuuhuoneeseen”

Your email address will not be published. Required fields are marked *