Bernisen seinätarra – upea vuoristomaisema kotiisi

64,00 

Osta

Description

Seinätarra Bernise on ForrestDecorin uusi tuote, joka vie sinut lähemmäksi luontoa. Tämä seinätarra näyttää upealta seinälläsi, sillä se on kuin ikkuna Bernisen vuoristoon. Voit ihailla maisemaa ja tuntea sen rauhoittavan vaikutuksen joka päivä.

 

Tämä seinätarra on tehty kestävästä ja joustavasta muovista, joka on helppo asentaa. Sinun tarvitsee vain puhdistaa seinä, poistaa suojakalvo ja painaa seinätarra paikoilleen. Voit myös siirtää tai poistaa sen milloin tahansa ilman, että seinään jää liimaa tai tahroja.

 

Seinätarra Bernise on kooltaan 220x250cm, joten se peittää suuren osan seinästäsi. Se sopii erityisesti tiloihin, joissa haluat luoda kodikkaan ja viihtyisän tunnelman. Voit valita seinätarran väriksi harmaan, ruskean tai vihreän, riippuen siitä, mikä sopii parhaiten huoneesi värimaailmaan. Voit myös yhdistellä seinätarran muihin ForrestDecorin tuotteisiin, kuten tyynyihin, verhoihin tai mattoihin, jotka ovat samasta materiaalista ja samalla vuoristoaiheella.

 

Älä odota enää, vaan tilaa seinätarra Bernise nyt ja tuo kotiisi ripaus luonnon kauneutta ja harmoniaa. ForrestDecor on luotettava ja laadukas merkki, joka tarjoaa monipuolisia ja edullisia ratkaisuja sisustamiseen. Tutustu myös muihin seinätarroihimme, joissa on erilaisia maisemia, eläimiä tai kasveja. Löydät varmasti jotain, joka sopii sinun makuusi ja tyyliisi!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bernisen seinätarra – upea vuoristomaisema kotiisi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *