Berson kangassänky ja vuodevaatelaatikko 160-180 cm – Jenkkisänky paketti edullisesti

1049,00 

Osta
Category:

Description

Berson jenkkisänky on EU:ssa käsityönä valmistettu laatusänky, joka tarjoaa sinulle unta parhaimmillaan. Sänky on moderni ja tyylikäs, ja sen verhoilu on pehmeää ja kestävää kankaasta. Sänky sopii hyvin erilaisiin makuuhuoneisiin ja sisustustyyleihin.

Sänky koostuu neljästä osasta: rungosta, patjasta, sijauspatjasta ja sängynpäästä. Runko on tukeva ja pitkäikäinen, sillä se on tehty massiivipuusta, mdf:stä ja kalustelevystä. Patja on ergonominen ja mukautuva, ja se tukee kehoasi juuri oikeista paikoista. Sijauspatja tekee sängystä vielä mukavamman ja pehmeämmän, ja se suojaa patjaa likaantumiselta. Sängynpääty on korkea ja näyttävä, ja se luo sängylle viimeistellyn ilmeen.

Voit valita sängyn koon oman tarpeesi mukaan: 140×200 cm, 160×200 cm tai 180×200 cm. Sänkyyn kuuluu myös vuodevaatelaatikko, joka on samalla verhoilulla kuin sänky. Vuodevaatelaatikko on kätevä ratkaisu lisäsäilytystilan tarpeeseen. Siinä voit säilyttää esimerkiksi vuodevaatteita tai muita tekstiilejä.

Älä odota enää, vaan tilaa Berson jenkkisänky paketti vuodevaatelaatikolla nyt! Nauti laadukkaasta unesta joka yö! LuxCasa antaa sängylle 12 kuukauden runkotakuun.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Berson kangassänky ja vuodevaatelaatikko 160-180 cm – Jenkkisänky paketti edullisesti”

Your email address will not be published. Required fields are marked *