Birkin kulta -seinäkello: tyylikäs ja moderni sisustuselementti

55,00 

Osta
Categories: ,

Description

Seinäkello Birkin on upea lisä kotisi sisustukseen. Tämä kello on valmistettu laadukkaista materiaaleista, kuten lasista, metallista ja muovista, ja sen kultainen väri hehkuu tyyliä ja eleganssia. Kellon koko on 34×72 cm, ja se on tarkoitettu vain sisätiloihin. Kello on ForrestDecor-merkkinen, mikä takaa sen pitkäikäisyyden ja toimivuuden. Kellossa on 12 kuukauden takuu.

Seinäkello Birkin on helppo kiinnittää seinään, ja se tarvitsee vain yhden AA-pariston toimiakseen (ei mukana). Kello kertoo ajan luotettavasti ja selkeästi, eikä sen viisarit pidä ääntä. Kello on myös kaunis yksityiskohta, joka luo lämmintä ja viihtyisää ilmapiiriä ja sopii erilaisiin tyyleihin. Seinäkello Birkin on loistava lahjaidea läheisellesi esimerkiksi jouluksi tai nimipäiväksi.

Älä jätä tätä tilaisuutta väliin, vaan tilaa seinäkello Birkin jo tänään. Tämä kello on todellinen katseenvangitsija, joka saa sinut ja vieraasi ihastelemaan sen kauneutta ja charmia. Seinäkello Birkin on nyt saatavilla erikoishintaan vain rajoitetun ajan, joten toimi nopeasti!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Birkin kulta -seinäkello: tyylikäs ja moderni sisustuselementti”

Your email address will not be published. Required fields are marked *