Bolton-astiasarja 31 osaa – Tyylikäs ja laadukas valkoinen astiasto

104,00 

Osta

Description

Bolton astiasarja on keraaminen sarja, joka sisältää kaikki tarvikkeet, joita tarvitset herkullisten aterioiden valmistamiseen ja nauttimiseen. Sarjaan kuuluu seitsemän lautasta, neljä aterinta, yhdeksän kulhoa ja lisävarusteita. Astiat ovat valkoisia ja niissä on tyylikäs muotoilu, joka sopii kaikenlaisiin kattauksiin. Voit käyttää astioita mikroaaltouunissa ja pestä ne astianpesukoneessa, sillä ne ovat erittäin kestäviä ja helppohoitoisia.

Astiasarjan on valmistanut ForrestDecor, joka on tunnustettu brändi, joka valmistaa laadukkaita ja kauniita astioita. ForrestDecor yhdistää perinteisen käsityön ja modernin muotoilun luodakseen astioita, jotka kestävät aikaa ja käyttöä. Bolton astiasarja on yksi heidän suosituimmista sarjoistaan, joka ihastuttaa niin sinua kuin vieraitasikin.

Älä epäröi, vaan tilaa nyt oma Bolton astiasarjasi ja tee ruokailusta entistä mukavampaa ja tyylikkäämpää. Tämä sarja on myös mainio lahjaidea, jos haluat ilahduttaa jotakuta läheistäsi tai hemmotella itseäsi. Tämä on tilaisuus, jota et halua jättää väliin – osta nyt ja nauti!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bolton-astiasarja 31 osaa – Tyylikäs ja laadukas valkoinen astiasto”

Your email address will not be published. Required fields are marked *