Britany-kulmavuodesohva kangas-keinonahkaverhoilulla ja vuodevaatelaatikolla

1200,00 

Osta
Categories: ,

Description

Kulmavuodesohva Britany on loistava valinta, kun haluat yhdistää tyylin ja toiminnallisuuden. Tämä sohva on suunniteltu sopimaan moneen eri tilaan ja tarjoamaan mukavan paikan rentoutua tai nukkua. Voit helposti muuntaa sohvan vuoteeksi, kun tarvitset lisätilaa yövieraille. Lisäksi sohvassa on tilava vuodevaatelaatikko, jossa voit säilyttää vuodevaatteita siististi piilossa.

Kulmavuodesohva Britany on tehty korkealaatuisista materiaaleista, jotka kestävät käyttöä ja aikaa. Sohvan runko on tukevaa massiivipuuta ja kalustelevyä, joka varmistaa sohvan pitkäikäisyyden. Päällinen on ylellinen yhdistelmä kangasta ja keinonahkaa, joka luo sohvalle modernin ja elegantin lookin. Sohvan jousitus on joustavaa siksak-terästä, joka mukautuu kehon muotoihin ja tarjoaa optimaalisen istuin- ja makuumukavuuden.

Kulmavuodesohva Britany on valmistettu käsityönä EU:ssa ja se on laadun takeena varustettu 24 kuukauden runkotakuulla. Sohvan mitat ovat 275x202x90 cm ja se toimitetaan valmiiksi kasattuna. Voit itse päättää, haluatko sohvan kulman oikealle tai vasemmalle puolelle. Älä odota enää, vaan tilaa nyt tämä upea kulmavuodesohva Britany ja nauti sen monipuolisesta käytöstä ja tyylistä!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Britany-kulmavuodesohva kangas-keinonahkaverhoilulla ja vuodevaatelaatikolla”

Your email address will not be published. Required fields are marked *