Brutus koiranhäkki – kestävä ja turvallinen metallihäkki koirallesi

76,00 

Osta
Category:

Description

Koiranhäkki Brutus on ihanteellinen valinta, kun haluat tarjota koirallesi oman tilan kotona tai matkalla. Tämä metallinen häkki on suunniteltu kestämään koiran kovaa käyttöä, ja se on helppo asentaa ja taittaa kasaan. Häkissä on kaksi kätevää ovea, jotka mahdollistavat koiran pääsyn häkkiin eri puolilta. Häkin väri on tyylikäs musta, joka sopii kaikenlaisiin ympäristöihin.

Koiranhäkki Brutus on saatavilla neljänä eri kokona, jotka sopivat pienistä suuriin koiriin. Voit valita oikean koon häkin pituuden, leveyden ja korkeuden mukaan. Häkin sisällä on irrotettava muovinen alusta, joka on helppo pitää puhtaana. Häkki on myös varustettu pehmusteella, joka lisää koiran mukavuutta.

Koiranhäkki Brutus on ForrestDecor-brändin tuote, joka on erikoistunut laadukkaisiin ja innovatiivisiin koiratarvikkeisiin. Häkin materiaali on vankkaa ja kevyttä metallia, joka ei ruostu tai vahingoitu helposti. Häkin muotoilu on myös ergonominen ja turvallinen, sillä siinä ei ole teräviä kulmia tai reunoja, jotka voisivat loukata koiraa.

Älä odota enää, vaan tilaa nyt koiranhäkki Brutus ja tee koirastasi onnellinen! Tämä häkki on loistava investointi, sillä se tarjoaa koirallesi oman paikan, jossa se voi nauttia rauhasta ja rentoutumisesta.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Brutus koiranhäkki – kestävä ja turvallinen metallihäkki koirallesi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *