Caffrey-teeastiasto 8 osaa – tyylikäs ja käytännöllinen valinta

212,00 

Osta

Description

Kutsu ystäväsi tai perheesi nauttimaan herkullista teetä tämän tyylikkään Caffrey-teeastiaston kanssa. Tämä kahdeksan osan astiasto on tehty kestävästä ja laadukkaasta keraamisesta materiaalista, joka sietää hyvin kuumuutta ja käyttöä. Astiaston väri on hienostunut beige, joka on helppo yhdistää erilaisiin sisustustyyleihin ja pöytäliinoihin.

Astiastoon sisältyy iso teekannu, jonka tilavuus on 900 ml. Kannussa on ergonominen kahva ja nokka, jotka tekevät kaatamisesta vaivatonta. Kannun kansi on tiivis ja pitää teen lämpimänä. Kannun koko on 19.5 x 9 x 18 cm.

Astiastossa on myös kuusi kappaletta kuppeja, joiden tilavuus on 250 ml. Kupit ovat reilun kokoisia ja miellyttäviä kädessä. Niissä on korotettu reunus, joka ehkäisee teen läikyttämistä. Kuppien koko on 11 x 8 x 8 cm.

Astiaston täydentää iso lautanen, jolle voit asetella kannun ja kupit näyttävästi tarjolle. Lautanen on epätasaisesti muotoiltu ja siinä on kauniit kaarevat reunat, jotka luovat rustiikkisen tunnelman. Lautasen koko on 39.5 x 35 cm.

Caffrey-teeastiasto on ForrestDecor-nimisen yrityksen tuote, joka on erikoistunut korkealaatuisiin ja ympäristöystävällisiin tuotteisiin. Astiasto on helppo pitää puhtaana ja se kestää myös astianpesukoneen.

Tee tilaus jo tänään ja hemmottele itseäsi ja läheisiäsi tällä upealla teeastiastolla!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Caffrey-teeastiasto 8 osaa – tyylikäs ja käytännöllinen valinta”

Your email address will not be published. Required fields are marked *