Camilla kulmavuodesohva kangas-keinonahkaverhoilulla ja vuodevaatelaatikolla

1250,00 

Osta
Categories: ,

Description

Kulmavuodesohva Camilla on loistava valinta, kun haluat yhdistää tyylin ja käytännöllisyyden. Tämä kulmavuodesohva on suunniteltu niin, että se sopii moneen eri sisustustyyliin ja tarjoaa mukavan paikan rentoutua ja nukkua. Kulmavuodesohvan kangas on harmaa, joka on helppo yhdistää eri värisiin tyynyihin ja peittoihin. Kulmasohvan etureuna on keinonahkaa, joka luo kontrastia ja lisää kulmavuodesohvan tyylikkyyttä.

Kulmavuodesohva Camilla ei ole pelkkä sohva, vaan se on myös vuode ja säilytystila. Voit muuttaa kulmavuodesohvan hetkessä vuoteeksi, jossa on tilaa kahdelle hengelle. Kulmavuodesohvassa on myös iso vuodevaatelaatikko, johon mahtuu kaikki tarvittavat vuodevaatteet. Näin säästät tilaa ja pidät huoneen siistinä.

Kulmavuodesohva Camilla on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja käsityönä EU:ssa. Kulmavuodesohvan runko on massiivipuuta ja kalustelevyä, ja sen jousitus on teräksistä siksak-jousitusta. Kulmavuodesohvalla on 24 kuukauden runkotakuu, joten voit olla varma sen kestävyydestä.

Kulmavuodesohvan ulkomitat ovat 270 x 212 cm, ja se toimitetaan valmiiksi koottuna. Voit itse päättää, kummalle puolelle haluat kulman olevan, kun teet tilauksen. Älä odota enää, vaan tilaa kulmavuodesohva Camilla nyt ja tee kodistasi viihtyisämpi!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Camilla kulmavuodesohva kangas-keinonahkaverhoilulla ja vuodevaatelaatikolla”

Your email address will not be published. Required fields are marked *