Carora-seinätaulu: kolmen kappaleen sarja, joka luo tunnelmaa kotiisi (70×70 cm)

114,00 

Osta
Categories: ,

Description

Kun haluat tuoda kotiisi luonnon rauhaa ja harmoniaa, tämä seinätaulusarja on täydellinen valinta. Sarja sisältää kolme kaunista taulua, jotka kuvaavat samaa metsämaisemaa keväällä, kesällä ja syksyllä. Taulut on painettu korkealaatuiselle kankaalle, joka antaa niille elävän ja luonnollisen ilmeen.

Taulujen koko on 70×70 cm, ja voit asetella ne haluamallasi tavalla. Voit laittaa ne vierekkäin tai eri seinille ja luoda näin oman uniikin kokonaisuutesi. Taulut sopivat monenlaiseen sisustukseen ja eri huoneisiin, kuten olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai työhuoneeseen. Ne tuovat kotiisi väriä ja elämää ja saavat sinut tuntemaan olosi kotoisaksi.

Tämä seinätaulusarja on ForrestDecor-yrityksen tuote. ForrestDecor on erikoistunut luontoaiheisiin sisustustuotteisiin, jotka ovat laadukkaita ja kestäviä. Taulut toimitetaan valmiiksi koottuina, joten sinun ei tarvitse huolehtia niiden asennuksesta. Voit vain nauttia niiden kauneudesta ja tunnelmasta.

Älä odota enää, vaan tilaa tämä upea seinätaulusarja itsellesi tai lahjaksi. Se on varmasti ilon ja ihastuksen aihe jokaisessa kodissa.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Carora-seinätaulu: kolmen kappaleen sarja, joka luo tunnelmaa kotiisi (70×70 cm)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *