Carrson-kulmavuodesohva kangas-keinonahkaverhoilulla ja vuodevaatelaatikolla

1300,00 

Osta
Categories: ,

Description

Carrson kulmavuodesohva on loistava valinta, kun haluat yhdistää tyylin ja toiminnallisuuden. Carrson on moderni sohva, joka sopii monenlaiseen tilaan ja tarpeeseen. Carrson on valmistettu huippulaadukkaista materiaaleista: istuin- ja selkätyynyt ovat ihanan pehmeää kangasta ja runko on tyylikästä ja kestävää keinonahkaa. Runko on myös vahvistettu massiivipuulla ja kalustelevyllä, ja jousitus on teräksistä siksak-jousta. Carrson on siis erittäin mukava ja tukeva sohva.

Carrsonin viehätys piilee sen monikäyttöisyydessä. Carrsonissa on käytännöllinen vuodevaatelaatikko, johon voit säilöä vuodevaatteet, kun et tarvitse niitä. Vuodevaatelaatikko on integroitu sohvan runkoon niin, että se ei vie turhaa tilaa. Carrson muuttuu hetkessä vuodesohvaksi, kun haluat tarjota yövieraillesi mukavan nukkumapaikan. Vuodekoko on 140×200 cm, eli riittävä kahdelle hengelle.

Carrson on käsintehty EU:ssa LuxCasa-nimisen valmistajan toimesta. LuxCasa on erikoistunut laadukkaisiin ja tyylikkäisiin sohviin, jotka palvelevat sinua pitkään. Carrsonille annetaan 12 kuukauden runkotakuu, joka takaa sen kestävyyden. Carrson toimitetaan valmiiksi koottuna, joten sinun ei tarvitse nähdä vaivaa asennuksessa.

Älä odota enää, vaan tilaa Carrson kulmavuodesohva verkkokaupastamme jo tänään. Carrson on saatavilla useissa eri väreissä, joten voit valita juuri sinun sisustukseesi sopivan vaihtoehdon. Carrson on sohva, joka tekee kotisi viihtyisämmäksi!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Carrson-kulmavuodesohva kangas-keinonahkaverhoilulla ja vuodevaatelaatikolla”

Your email address will not be published. Required fields are marked *