Casablanca-seinätaulu: kolmen kappaleen sarja, joka luo tunnelmaa (Casablanca wall art: a set of three pieces that creates atmosphere)

81,00 

Osta
Categories: ,

Description

Anna kotisi hehkua eteläisen ilmapiirin lumoa seinätaulu Casablanca -sarjan avulla. Sarja sisältää kolme kankaalle painettua taulua, jotka esittävät Marokon lumoavia näkymiä ja rakennuksia. Taulut ovat täynnä väriä ja elämää, ja ne muodostavat kauniin kokonaisuuden seinällesi.

Taulut ovat valmiiksi kasattuja ja niissä on ripustuslenkit. Ne on tarkoitettu sisäkäyttöön, ja ne sopivat mainiosti esimerkiksi olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai työhuoneeseen. Voit järjestää ne mieleiseesi järjestykseen, joko yhdessä tai erikseen. Taulujen mitat ovat 105×50 cm, ja ne on valmistettu laadukkaasti ForrestDecorin toimesta.

Seinätaulu Casablanca -sarja on ihana tapa lisätä kotiisi tunnelmaa ja tyyliä. Tee tilaus nyt ja ihastu uuteen seinäkoristeeseesi!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Casablanca-seinätaulu: kolmen kappaleen sarja, joka luo tunnelmaa (Casablanca wall art: a set of three pieces that creates atmosphere)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *