Cavendish-kampauspöytä ja jakkara: tyylikäs ja käytännöllinen meikkipöytä

329,00 

Osta

Description

Unelmoitko omasta kampauspöydästä meikkipöydästä ja jakkarasta, joka sopii täydellisesti makuuhuoneesi sisustukseen? Jos vastasit kyllä, niin tutustu tähän uuteen ja ihastuttavaan tuotteeseen ForrestDecorilta. Se on kampauspöytä meikkipöytä ja jakkara Cavendish, joka on suunniteltu sinulle, joka arvostat laatua ja tyyliä.

Tämä kampauspöytä meikkipöytä ja jakkara on valmistettu korkealaatuisista ja kestävistä materiaaleista, kuten lasista, kalustelevystä ja mdf:stä. Sen valkoinen väri luo raikkaan ja modernin ilmeen. Pöydän päällä on iso peili, jossa on led-valot, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen valaistuksen meikkaamiseen ja hiusten laittoa varten. Pöydän alla on kaksi tilavaa vetolaatikkoa, joissa voit säilyttää kaikki tarvitsemasi meikit ja asusteet järjestyksessä. Jakkara on päällystetty pehmeällä ja miellyttävällä kankaalla, joka tekee istumisesta mukavaa.

Tämä kampauspöytä meikkipöytä ja jakkara on helppo kasata seuraamalla mukana toimitettuja ohjeita. ForrestDecor antaa tuotteelle 12 kuukauden runkotakuun, joten voit olla varma sen laadusta. Älä siis epäröi, vaan tilaa nyt tämä loistava kampauspöytä meikkipöytä ja jakkara Cavendish ja nauti omasta kauneusnurkkauksestasi!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cavendish-kampauspöytä ja jakkara: tyylikäs ja käytännöllinen meikkipöytä”

Your email address will not be published. Required fields are marked *