Chase-metallihäkki: turvallinen ja kestävä valinta koirallesi

88,00 

Osta

Description

Kun etsit koirallesi sopivaa häkkiä, haluat varmasti valita sellaisen, joka on sekä turvallinen että viihtyisä. Koiranhäkki Chase on juuri sellainen! Tämä häkki on valmistettu vankasta metallista, joka kestää koirasi hampaat ja kynnet. Häkki on myös helppo pitää puhtaana, sillä se on pestävissä vedellä ja saippualla.

Koiranhäkki Chase sopii niin sisälle kuin ulos, sillä se on säänkestävä ja ruostumaton. Häkissä on kaksi ovea, jotka voi avata eri puolilta. Näin voit sijoittaa häkin haluamaasi paikkaan ja päästää koirasi ulos helposti. Häkki on myös kätevä kuljettaa ja säilyttää, sillä se on taitettava ja vie vain vähän tilaa.

Koiranhäkki Chase on suunniteltu koirasi mukavuutta silmällä pitäen. Häkin mukana tulee pehmeä alusta, joka tekee häkistä kodikkaan ja lämpimän. Alusta on irrotettava ja pestävissä koneessa. Häkin koko on 78x54x70cm, joten se on sopiva keskikokoisille ja pienille koirille.

Koiranhäkki Chase on helppo koota ilman työkaluja. Paketissa on mukana selkeät ohjeet, jotka opastavat sinut vaihe vaiheelta. Häkin takana on ForrestDecor, joka on luotettava ja arvostettu koiratarvikkeiden valmistaja.

Älä odota enää, vaan tilaa koiranhäkki Chase nyt! Tämä häkki on paras ystäväsi, kun haluat tarjota koirallesi laadukkaan ja viihtyisän paikan nukkua ja leikkiä.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Chase-metallihäkki: turvallinen ja kestävä valinta koirallesi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *