Chase metallikoiranhäkki – turvallinen ja kestävä valinta

88,00 

Osta
Category:

Description

Kun etsit koirallesi sopivaa häkkiä, haluat varmasti valita sellaisen, joka on sekä turvallinen että viihtyisä. Koiranhäkki Chase on juuri sellainen! Tämä häkki on valmistettu vankasta metallista, joka kestää koirasi kynnet ja hampaat. Häkki on myös helppo pitää puhtaana, sillä se on pestävissä vedellä ja saippualla.

Koiranhäkki Chase sopii niin sisälle kuin uloskin. Voit sijoittaa sen olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, terassille tai vaikka autoon. Häkissä on kaksi ovea, jotka voi avata eri puolilta. Näin voit helposti päästää koirasi sisään ja ulos häkistä. Häkki on myös kätevä taittaa kokoon, kun et tarvitse sitä. Näin säästät tilaa ja voit kuljettaa häkkiä mukanasi.

Koiranhäkki Chase on suunniteltu koirasi mukavuutta silmällä pitäen. Häkin mukana tulee pehmeä alusta, joka tekee häkistä kodikkaan ja lämpimän. Alusta on irrotettava ja pestävä, joten voit pitää sen raikkaana. Häkin koko on 78x54x70cm, eli se on sopiva keskikokoisille ja pienille koirille.

Koiranhäkki Chase on helppo koota ilman työkaluja. Paketissa on mukana selkeät ohjeet, jotka opastavat sinut vaihe vaiheelta. Häkin valmistaja on ForrestDecor, joka on erikoistunut laadukkaisiin ja tyylikkäisiin koiratarvikkeisiin.

Älä odota enää, vaan tilaa koiranhäkki Chase nyt! Tämä häkki on paras lahja, jonka voit antaa koirallesi. Se tarjoaa koirallesi oman rauhallisen ja turvallisen tilan, jossa se voi levätä ja nukkua.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Chase metallikoiranhäkki – turvallinen ja kestävä valinta”

Your email address will not be published. Required fields are marked *