Clapton-tuoli: tyylikäs ja mukava kangasverhoiltu puutuoli

364,00 

Osta
Categories: ,

Description

Tuoli Clapton on kangasverhoiltu tuoli, joka yhdistää modernin ja klassisen tyylin. Tuolin runko on tehty puusta, joka on vahvaa ja kestävää. Puun pinta on käsitelty luonnollisella öljyllä, joka korostaa sen kaunista sävyä ja pintaa. Tuolin istuin ja selkänoja ovat täytetty pehmeällä vanulla ja päällystetty laadukkaalla kankaalla, joka on miellyttävä ihoa vasten. Kangas on myös helppo puhdistaa tarvittaessa. Tuolin mitat ovat 98x80x100cm, joten se on tilava ja kutsuva.

Tuoli Clapton on peräisin ForrestDecorilta, joka on erikoistunut ekologisiin ja tyylikkäisiin huonekaluihin. ForrestDecor valmistaa huonekalunsa vain luomu- ja kierrätysmateriaaleista, jotka ovat turvallisia sekä sinulle että planeetallemme. Tuoli Clapton on siis loistava valinta, jos haluat tukea kestävää kehitystä ja nauttia laadukkaasta designista.

Tuoli Clapton saapuu kotiisi valmiiksi kasattuna, joten sinun ei tarvitse käyttää aikaa tai vaivaa sen kokoamiseen. Voit vain asettaa sen haluamaasi paikkaan ja istahtaa mukavasti. Tilaa nyt Tuoli Clapton ja luo olohuoneeseesi viihtyisä ja tyylikäs tunnelma!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Clapton-tuoli: tyylikäs ja mukava kangasverhoiltu puutuoli”

Your email address will not be published. Required fields are marked *