Colmore Kampauspöytä – Tyylikäs ja käytännöllinen huonekalu

421,00 

Osta

Description

Haluatko luoda makuuhuoneeseesi oman paikan, jossa voit laittaa hiuksesi ja meikkisi rauhassa? Kampauspöytä Colmore on juuri sopiva valinta sinulle. Se on moderni ja tyylikäs huonekalu, joka sopii monenlaiseen sisustukseen. Kampauspöytä Colmore on valmistettu kestävästä kalustelevystä ja lasista, jotka antavat sille hienostuneen ilmeen. Pöydän väri on valkoinen, joka luo raikkaan ja valoisan tunnelman.

Kampauspöytä Colmore on myös erittäin käytännöllinen. Sen mitat ovat 60x40x73cm, joten se mahtuu hyvin pienempäänkin tilaan. Pöydässä on kaksi laatikkoa, joissa on tilaa kaikille kauneustarvikkeillesi. Laatikot liukuvat sulavasti ja niissä on metalliset vetimet. Pöydän päällä on iso peili, jonka avulla voit tarkistaa kampauksesi ja meikkisi joka kulmasta.

Kampauspöytä Colmore toimitetaan osina, mutta sen kasaaminen on helppoa. Pakkauksessa on mukana kaikki tarvittavat osat, työkalut ja ohjeet. Voit koota pöydän nopeasti ja aloittaa sen käytön. Pöydän rungolla on 12kk takuu, joten voit luottaa sen laatuun ja kestävyyteen. Pöydän valmistaja ForrestDecor on tunnettu skandinaavisesta designistaan ja huippuluokan viimeistelystään.

Älä odota enää, vaan tilaa Kampauspöytä Colmore nyt ja tee makuuhuoneestasi entistä viihtyisämpi ja toimivampi!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Colmore Kampauspöytä – Tyylikäs ja käytännöllinen huonekalu”

Your email address will not be published. Required fields are marked *