Colter – Kätevä ja tilaa säästävä taitettava vierassänky

191,00 

Osta
Category:

Description

ForrestDecorin Colter on upea valinta, kun haluat tarjota vieraillesi mukavan ja tyylikkään nukkumapaikan. Tämä vierassänky on valmistettu kestävästä rautarungosta ja laadukkaasta polyesteristä, ja sen väri on raikas valkoinen. Sänky on 120x200x40cm kokoinen, ja sen päällä on 3cm paksuinen patja, joka sisältyy hintaan. Patja on pehmeä ja miellyttävä, ja se takaa hyvät unet niin päivällä kuin yöllä.

Colter on suunniteltu sopimaan monenlaiseen sisustukseen, sillä sen muotoilu on moderni ja yksinkertainen. Voit sijoittaa sen mihin tahansa huoneeseen, ja se luo kodikasta tunnelmaa. Kun et tarvitse sänkyä, voit helposti taittaa sen kasaan ja säilyttää sen piilossa. Colter on myös helppo koota, joten sinun ei tarvitse huolehtia monimutkaisista ohjeista tai työkaluista.

Colter on loistava lisä kotiisi, kun haluat olla valmis yllätysvierailuihin tai kun haluat vain nauttia ylimääräisestä makuutilasta. ForrestDecorin Colter on laadukas ja edullinen vierassänky, joka kestää käyttöä vuosia. Tilaa omasi nyt!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Colter – Kätevä ja tilaa säästävä taitettava vierassänky”

Your email address will not be published. Required fields are marked *