Cybela-teeastiasto: 14 osaa kauniita ja kestäviä astioita

170,00 

Osta

Description

Nauti teehetkestäsi Cybela-teeastiastolla ForrestDecorilta. Tämä keraaminen astiasto on suunniteltu teen ystäville, jotka arvostavat laatua ja tyyliä. Astiasto on 14-osainen ja sisältää kaiken, mitä tarvitset maukkaan teen valmistukseen ja nauttimiseen.

Cybela-teeastiastossa on tilava teekannu, johon mahtuu 1300 ml herkullista teetä. Kannun kansi ja kahva ovat ergonomiset ja helpottavat teen kaatamista. Astiastossa on myös kuusi ihastuttavaa teekuppia, jotka ovat tilavia ja mukavia kädessä. Kuppien koristeelliset reunat antavat niille viehättävän ilmeen. Kuppien mukana tulee kuusi lautanen, joille voit asettaa kupin tai pikkupurtavaa. Astiastoon kuuluu lisäksi kuusi lusikkaa, joilla voit sekoittaa teetä tai nauttia makeaa.

Cybela-teeastiasto on loistava valinta, kun haluat hemmotella itseäsi tai läheistäsi teehetkellä. Astiasto on neutraalin värinen ja sopii kauniisti erilaisiin sisustustyyleihin. Astiasto on myös helppo pitää puhtaana, sillä se kestää astianpesukoneen. Tilaa nyt Cybela-teeastiasto ForrestDecorilta ja tee teehetkestäsi erityinen!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cybela-teeastiasto: 14 osaa kauniita ja kestäviä astioita”

Your email address will not be published. Required fields are marked *