Daffodil tekokukka violetti 135cm

95,00 

Osta

Description

Kukkien tuoksu ja värit piristävät kotia ja mieltä. Jos haluat nauttia keväisestä tunnelmasta ympäri vuoden, valitse Daffodil tekokukka. Tämä upea violetti kukka on kuin oikea narsissi, mutta se ei lakastu tai vaadi hoitoa.

Daffodil tekokukka on valmistettu laadukkaasta muovista, joka on kestävää ja helppoa puhdistaa. Kukka on 135 cm korkea ja se sopii moneen eri tilaan. Voit asettaa sen yksinään maljakkoon tai yhdistää sen muihin tekokasveihin luodaksesi viihtyisän vihreän nurkan kotiisi.

Daffodil tekokukka on ihanteellinen valinta, jos olet allerginen eläville kukille tai et halua vaivautua niiden hoidolla. Tämä kukka näyttää aina kauniilta ja raikkaalta, eikä se tarvitse vettä tai valoa. Daffodil tekokukka on peräisin ForrestDecor-yritykseltä, joka on erikoistunut luonnonmukaisiin ja tyylikkäisiin tekokasveihin.

Älä odota enää, vaan tilaa oma Daffodil tekokukkasi jo tänään. Tämä kukka on myös mainio lahjaidea kukkien ystävälle tai kevään ystävälle. Daffodil tekokukka on varmasti iloinen yllätys, joka tuo väriä ja eloa kotiisi.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Daffodil tekokukka violetti 135cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *