Damion-astiasarja 45 osaa – Tyylikäs ja laadukas valkoinen astiasto

120,00 

Osta

Description

Astiasarja Damion on upea lisä keittiöösi, joka tuo iloa ja tyyliä ruokapöytääsi. Tämä 45-osainen sarja kattaa kaikki tarpeesi, oli kyseessä sitten aamiainen, lounas tai illallinen. Sarjaan kuuluu 17 kpl lautasia, 9 kpl lusikoita, 11 kpl kulhoja ja tarvikkeita, jotka ovat kaikki valkoista keraamista materiaalia. Keraaminen materiaali on kestävää ja helppohoitoista, ja se säilyttää kiiltonsa pitkään.

Astiasarja Damion on ForrestDecorin luomus, joka on erikoistunut laadukkaisiin ja kauniisiin astioihin. Sarjan design on minimalistinen ja moderni, ja se sopii hyvin erilaisiin ruokiin ja tilanteisiin. Voit käyttää sarjaa sellaisenaan tai yhdistää sen muihin astioihisi luodaksesi omanlaisesi tunnelman. Astiasarja Damion on myös ihana lahjaidea, joka ilahduttaa varmasti saajaansa.

Älä jätä tätä tilaisuutta väliin, vaan tilaa oma astiasarjasi Damion nyt. Tämä sarja on rajoitettu erä, joten se kannattaa napata pian. Tilauksen tekeminen on helppoa ja nopeaa verkkokaupassamme, ja me huolehdimme siitä, että saat pakettisi mahdollisimman pian. Nyt on aika hemmotella itseäsi tai ystävääsi uudella astiasarjalla!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Damion-astiasarja 45 osaa – Tyylikäs ja laadukas valkoinen astiasto”

Your email address will not be published. Required fields are marked *