Dellinger-kulmavuodesohva kangas-keinonahkaverhoilulla ja vuodevaatelaatikolla

1199,00 

Osta
Categories: ,

Description

Dellinger-kulmavuodesohva on tyylikäs ja käytännöllinen valinta kotiisi. Se on ihanteellinen ratkaisu, kun haluat yhdistää sohvan ja vuoteen samassa huonekalussa. Dellinger-kulmavuodesohva muuntuu hetkessä mukavaksi parivuoteeksi, jossa on tilaa kahdelle aikuiselle. Lisäksi sohvassa on iso laatikko, johon voit piilottaa vuodevaatteet ja muut tavarat.

Dellinger-kulmavuodesohva on tehty korkealaatuisista materiaaleista, jotka kestävät aikaa ja käyttöä. Sohvan kangas ja keinonahka ovat vahvoja ja helppoja puhdistaa. Sohvan runko on rakennettu massiivipuusta ja kalustelevystä, jotka varmistavat sohvan vakauden ja kestävyyden. Sohvan jousitus on teräksinen siksak-jousitus, joka tukee hyvin selkää ja vartaloa.

Dellinger-kulmavuodesohva on LuxCasa-brändin käsityötä EU:ssa. Voit luottaa sen laatuun ja saat sille 12 kuukauden takuun rungolle. Voit myös valita sohvan värin ja kulman oman mieltymyksesi mukaan. Älä odota enää, vaan tilaa tämä loistava kulmavuodesohva, joka tuo kotiisi sekä kauneutta että toimivuutta!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dellinger-kulmavuodesohva kangas-keinonahkaverhoilulla ja vuodevaatelaatikolla”

Your email address will not be published. Required fields are marked *