Dianella – Violetti tekokukka, joka kestää vuodesta toiseen

47,00 

Osta

Description

Haluatko tuoda kotiisi ripauksen luontoa ja väriä? Silloin tämä Dianella tekokukka on sinulle täydellinen valinta. Tämä tekokukka on tehty muovista, joka jäljittelee täydellisesti oikean kukkasen ulkonäköä ja tuntua. Sen kauniit violetit terälehdet loistavat valossa ja luovat iloisen tunnelman.

Dianella tekokukka on 100 cm pitkä ja se sopii moneen eri tilaan. Voit laittaa sen esimerkiksi olohuoneen pöydälle, makuuhuoneen ikkunalaudalle tai eteisen naulakkoon. Se ei tarvitse vettä, valoa tai muita hoitoja, vaan pysyy kauniina vuodesta toiseen. Se on myös hyvä vaihtoehto allergisille ihmisille, jotka eivät voi olla lähellä oikeita kukkia.

Dianella tekokukka on ForrestDecor-brändin tuote. ForrestDecor on erikoistunut tekemään laadukkaita ja ekologisia tekokasveja, jotka näyttävät uskomattoman aidoilta. He käyttävät vain parhaita materiaaleja ja huolehtivat ympäristöstä.

Älä odota enää, vaan tilaa oma Dianella tekokukkasi jo tänään. Me toimitamme sen sinulle nopeasti ja varmasti. Olet varmasti tyytyväinen tähän upeaan tekokukkaan, joka tuo kotiisi eloa ja iloa.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dianella – Violetti tekokukka, joka kestää vuodesta toiseen”

Your email address will not be published. Required fields are marked *