Diorin hopeinen ruokailuvälinesetti 24 osaa – tyylikäs ja laadukas valinta

83,00 

Osta
Category:

Description

Ruokailuvälinesetti Dior on ForrestDecor-yrityksen taidonnäyte, joka yhdistää laadun, kestävyyden ja tyylin. Tämä setti on valmistettu kiiltävästä metallista, joka kestää käyttöä ja pesua. Settiin kuuluu 24 ruokailuvälinettä, jotka on suunniteltu sopimaan kaikenlaisiin tilanteisiin ja ruokiin. Voit nauttia ateriasi veitsellä, haarukalla tai lusikalla, jotka ovat kaikki ergonomisia ja kaunismuotoisia.

Setti toimitetaan tyylikkäässä laatikossa, joka on helppo avata ja sulkea. Laatikko on myös käytännöllinen säilytysratkaisu, joka vie vain vähän tilaa keittiössäsi. Laatikon koko on 34.5x26x5cm, ja sen ulkonäkö sopii hyvin erilaisiin sisustustyyleihin. Laatikko on myös ihana yksityiskohta, joka kertoo vieraillesi, että arvostat hyvää ruokaa ja kauniita esineitä.

Ruokailuvälinesetti Dior on loistava valinta omaan kotiisi tai lahjaksi läheisellesi. Se on ympäristöystävällinen tuote, joka on valmistettu vastuullisesti ja eettisesti. Tämä setti on investointi, joka tuo iloa ja nautintoa pitkäksi aikaa.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Diorin hopeinen ruokailuvälinesetti 24 osaa – tyylikäs ja laadukas valinta”

Your email address will not be published. Required fields are marked *