Divaanisohva Markus kangas harmaa

599,00 

Osta
Categories: ,

Description

Divaanisohva Markus on upea lisä olohuoneeseesi, jos haluat luoda modernia ja viihtyisää tunnelmaa. Divaanisohva Markus on suunniteltu sinulle, joka nautit laiskottelusta ja rentoutumisesta sohvalla. Divaanisohva Markus tarjoaa runsaasti tilaa ja mukavuutta niin yksin kuin seurassa.

Divaanisohva Markus on päällystetty laadukkaalla ja pehmeällä kankaalla, joka on helppo pitää puhtaana. Sohvan runko on valmistettu vankasta massiivipuusta ja kalustelevystä, jotka antavat sohvalle kestävyyttä ja vakautta. Sohvan väri on tyylikäs ja neutraali harmaa, joka yhdistyy kauniisti erilaisiin sisustustyyleihin. Sohvan mitat ovat 210×150 cm, eli se sopii mainiosti useimpiin olohuoneisiin.

Divaanisohva Markus saapuu kotiisi valmiiksi kasattuna, joten sinun ei tarvitse käyttää aikaa tai vaivaa sen kokoamiseen. Voit vain sijoittaa sohvan haluamallesi paikalle ja aloittaa nauttimisen. Sohvalla on lisäksi 12 kuukauden runkotakuu, joka takaa sen korkean laadun. Divaanisohva Markus on ForrestDecor-brändin tuote, joka on erikoistunut tyylikkäisiin ja laadukkaisiin huonekaluihin.

Älä odota enää, vaan tilaa Divaanisohva Markus verkkokaupastamme jo tänään ja tee olohuoneestasi entistä viihtyisämpi ja kutsuvampi. Divaanisohva Markus on sohva, johon rakastut ensi istumalta!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Divaanisohva Markus kangas harmaa”

Your email address will not be published. Required fields are marked *