Dottie puu puu – Kissan kiipeilypuu, joka on sekä hauska että hyödyllinen

134,00 

Osta
Category:

Description

Kissan kiipeilypuu Dottie on täydellinen valinta, jos etsit kissallesi monipuolista ja viihtyisää aktivointipaikkaa. Tämä kiipeilypuu on suunniteltu kissan luonnollisia tarpeita silmällä pitäen: se tarjoaa tilaa kiipeilyyn, raapimiseen, leikkimiseen ja lepäämiseen.

Kissan kiipeilypuu Dottie on tehty vankasta ja laadukkaasta puusta, joka on päällystetty pehmeällä kankaalla. Puun väri on neutraali ja tyylikäs, joten se sopii hyvin kotisi sisustukseen. Kiipeilypuussa on kolme eri tasoa, joissa on mukavat tyynyt kissan nukkumista varten. Lisäksi kiipeilypuussa on kaksi hauskaa riippusiltaa ja yksi rentouttava riippumatto, jotka antavat kissalle lisää virikkeitä ja haasteita. Kiipeilypuun korkeus on 135 cm, mikä mahdollistaa kissalle korkean näköalapaikan.

Kissan kiipeilypuu Dottie on helppo koota itse mukana tulevien ohjeiden ja tarvikkeiden avulla. Valmistaja ForrestDecor on erikoistunut kissanhuonekaluihin, jotka ovat kestäviä, turvallisia ja kauniita. Tilaa nyt kissan kiipeilypuu Dottie verkkokaupastamme ja hemmottele kissaasi upealla lahjalla!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dottie puu puu – Kissan kiipeilypuu, joka on sekä hauska että hyödyllinen”

Your email address will not be published. Required fields are marked *