Egil kangas – kulmavuodesohva, joka yhdistää tyylin ja mukavuuden

1599,00 

Osta
Categories: ,

Description

Kulmavuodesohva Egil on huonekalu, joka yhdistää kauniin muotoilun ja toiminnallisuuden. Se on ihanteellinen ratkaisu, kun haluat sisustaa kodin viihtyisäksi ja tarjota mukavan nukkumapaikan vieraillesi.

Kulmavuodesohva Egil on verhoiltu laadukkaalla ja kestävällä kankaalla, joka on helppo puhdistaa. Sen runko on valmistettu massiivipuusta ja kalustelevystä, jotka ovat vahvoja ja kestäviä materiaaleja. Sohvan jousitus on teräksistä siksak-jousitusta, joka tukee hyvin selkää ja vartaloa. Sohvan istuin- ja selkätyynyt ovat irrotettavissa, joten voit vaihtaa niiden paikkaa tai pestä niitä tarvittaessa.

Kulmavuodesohva Egil on helppo muuttaa vuoteeksi. Sinun tarvitsee vain vetää sohvan alaosaa eteenpäin ja kääntää selkänoja alas. Näin saat tilavan ja mukavan vuoteen, jossa on nukkumapinta 200x140cm. Sohvan alla on myös kätevä säilytystila, johon voit laittaa esimerkiksi vuodevaatteita tai muita tavaroita.

Kulmavuodesohva Egil on ulkomitoiltaan 280x178x90cm, joten se sopii hyvin monenlaisiin tiloihin. Voit valita sohvan oikea- tai vasenkätisenä, riippuen siitä, kumpaan suuntaan haluat sohvan kulman olevan. Sohva toimitetaan valmiiksi koottuna, joten sinun ei tarvitse kuin asettaa se paikalleen ja nauttia sen käytöstä.

Kulmavuodesohva Egil on käsintehty EU:ssa LuxCasa-nimisen valmistajan toimesta, joka on erikoistunut laadukkaisiin ja tyylikkäisiin huonekaluihin. Saat sohvalle 24kk runkotakuun, joka kertoo sen luotettavuudesta ja kestävyydestä.

Tee tilaus nyt ja hanki itsellesi kulmavuodesohva Egil, joka on moderni ja monikäyttöinen huonekalu!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Egil kangas – kulmavuodesohva, joka yhdistää tyylin ja mukavuuden”

Your email address will not be published. Required fields are marked *