Ekonahkainen mustavalkoinen sohvaryhmä BlackBuck 3+2 – tyylikäs ja edullinen vaihtoehto

999,00 

Osta
Categories: ,

Description

Haluatko uudistaa olohuoneesi ilmettä ja lisätä sen viihtyisyyttä? Jos vastasit kyllä, BlackBuck-sohvaryhmä on sinulle täydellinen vaihtoehto. BlackBuck-sohvaryhmä on NordNova-yhtiön suunnittelema ja valmistama sohvaryhmä, joka koostuu kolmen ja kahden istuttavasta sohvasta. Sohvat on verhoiltu laadukkaalla ekonahalla, joka on kestävä, helppohoitoinen ja ympäristöystävällinen materiaali. Ekonahka näyttää ja tuntuu aidolta nahalta, mutta on edullisempi ja eettisempi vaihtoehto.

BlackBuck-sohvaryhmän väriyhdistelmä on musta ja valkoinen, joka luo modernin ja tyylikkään kontrastin. Musta-valkoinen sohvaryhmä sopii erinomaisesti niin skandinaaviseen, minimalistiseen kuin industrial-tyyliseenkin sisustukseen. Voit yhdistää sohviin erilaisia tyynyjä, peittoja ja mattoja luodaksesi omanlaisesi tunnelman olohuoneeseesi.

BlackBuck-sohvat eivät ole pelkästään kauniita katsella, vaan myös erittäin mukavia istua. Sohvien runko on tehty massiivipuusta, mdf:stä ja kalustelevystä, jotka ovat vahvoja ja kestäviä materiaaleja. Sohvien istuin- ja selkätyynyt ovat täytetty korkealaatuisella vaahtomuovilla, joka antaa hyvän tuen ja joustavuuden. Sohvat ovat myös helppoja koota itse mukana tulevien selkeiden ohjeiden avulla.

BlackBuck-sohvaryhmä on siis ihanteellinen valinta sinulle, joka haluat nauttia olohuoneesi uudesta ilmeestä ja mukavuudesta pitkään. Tilaa BlackBuck-sohvaryhmä jo tänään ja toimitamme sen sinulle nopeasti ja turvallisesti!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ekonahkainen mustavalkoinen sohvaryhmä BlackBuck 3+2 – tyylikäs ja edullinen vaihtoehto”

Your email address will not be published. Required fields are marked *